Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Reflexions, aportacions polítiques i recomanacions

Reflexions, aportacions polítiques i recomanacions

Consell General, 14 de juliol del 2020

L’OSCE-PA ha recollit en un document final un resum de les principals activitats i seminaris que ha organitzat entre el mes de març i juny

La pandèmia de la COVID-19 va paralitzar les principals activitats de l’Assemblea parlamentària. Així han quedat suspeses totes les missions d’observació electoral fins al mes de setembre i alhora, s’ha suspès la Sessió anual que l’organisme havia de celebrar aquest mes de juliol a Vancouver (Canadà) així com la Sessió de tardor que havia d’acollir San Marino el proper mes d’octubre.

Tot i això, des de l’OSCE-PA s’ha volgut aprofitar aquest període de crisi per organitzar diferents debats sectorials online que han comptat amb la participació dels parlamentaris dels estats membres així com d’experts de cada matèria objecte del debat. L’impacte de la COVID-19 i la crisi sanitària amb les qüestions de gènere; el COVID-19  com a punt d’inflexió en la crisi climàtica; la situació dels refugiats durant la pandèmia; o els drets humans i els principis democràtiques durant els estats d’alarma han estat alguns dels temes que han centrat aquests debats i on la Delegació del Consell General hi ha tingut un paper ben actiu. 

Ara l’OSCE-PA ha recollit les principals conclusions i reflexions en aquest document de treball i de consulta.

 

 

Galeria d'imatges