Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / La síndica general, Roser Suñé, participa en la reunió parlamentària online de la UIP amb motiu del Fòrum Polític d’Alt nivell (HLPF)

La síndica general, Roser Suñé, participa en la reunió parlamentària online de la UIP amb motiu del Fòrum Polític d’Alt nivell (HLPF)

Consell General, 12 de juliol del 2021

La síndica general, Roser Suñé, ha participat, de manera telemàtica, avui dilluns 12 de juliol a la reunió parlamentària organitzada per la UIP amb motiu del Fòrum Polític d’Alt nivell (HLPF), principal lloc de l’ONU on es fa el seguiment global dels assoliments de l’Agenda 2030 i dels 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) que aquesta inclou.

 

La reunió parlamentària s’ha centrat en debatre sobre el paper que ha de tenir el sector públic en l’economia i la societat per a l’assoliment dels ODS i en analitzar la participació parlamentària en l’elaboració dels 44 exàmens nacionals voluntaris que s’han presentat enguany.

 

Andorra va presentar el seu primer examen nacional voluntari l’any 2018 i està previst que presenti el segon, l’any vinent.

 

Es pot accedir a l’enregistrament de la reunió al canal de Youtube de la UIP:

(https://www.youtube.com/user/iparliamentaryunion)

 

Mes informació:

https://www.ipu.org/fr/event/forum-parlementaire-loccasion-du-forum-politique-de-haut-niveau-des-nations-unies#event-sub-page-23977/

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges