Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Promocionant sinèrgies institucionals: El nou Síndic General i la Subsíndica es presenten al President del Tribunal de Comptes en la ronda de visites oficials

Promocionant sinèrgies institucionals: El nou Síndic General i la Subsíndica es presenten al President del Tribunal de Comptes en la ronda de visites oficials

Andorra la Vella, 11 de maig del 2023

Dins del marc de la ronda de visites oficials de presentació, el Síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han mantingut una reunió amb el Sr. Francesc d'Assís Pons Tomàs, president del Tribunal de Comptes, consolidant així la col·laboració entre les parts.

Durant la trobada, es van abordar diversos temes relacionats amb les funcions i competències del Tribunal de Comptes, amb una clara intenció de promoure una gestió responsable i eficaç dels recursos públics.

Aquesta reunió institucional entre el Consell General i el Tribunal de Comptes subratlla l'interès mutu de mantenir una relació constructiva, en la qual es fomenti la transparència i es promogui la rendició de comptes en l'àmbit de l'administració pública.

Galeria d'imatges