Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Marc Magallon viatja a Moldàvia per participar en la conferència de presidents de la Regió Europa de l’APF

Marc Magallon viatja a Moldàvia per participar en la conferència de presidents de la Regió Europa de l’APF

Casa de la Vall, 15 de març del 2024

El cap de la delegació del Consell General a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF), Marc Magallon, es desplaçarà aquest cap de setmana fins a Chisinau (Moldàvia) per participar en la Conferència de Presidents de la Regió Europa que se celebrarà entre el 17 i el 20 de març.

A l’agenda prevista, destaca la participació en el seminari de reforçament de les capacitats dels parlamentaris en la lluita contra la desinformació en el qual Magallon compartirà la seva perspectiva i coneixement en aquesta qüestió.

El seminari, que se centrarà en diverses ponències relacionades amb la desinformació, oferirà una visió global del fenomen a la Francofonia, amb un èmfasi especial en el cas de Moldàvia. Els parlamentaris discutiran els efectes de la desinformació en l'entorn electoral i exploraran el rol dels legisladors per afrontar aquesta problemàtica que continua creixent.

A més, Magallon participarà en la Conferència de Presidents el dia 19 de març que iniciarà la preparació de la 36a Assemblea Regional Europa de l’APF que tindrà lloc a Pristina (República de Kosovo) del 10 al 14 de novembre del 2024. A més, també s’abordarà la revisió del programa d'accions de cooperació de l’APF per a la Regió Europa.

Galeria d'imatges