Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / L'obra "Temps era temps... 1993" de la JOCAND es presenta a Andorra en el marc del 30è aniversari de la Constitució

L'obra "Temps era temps... 1993" de la JOCAND es presenta a Andorra en el marc del 30è aniversari de la Constitució

RDP 19 d'abril del 2023

La Jove Companyia Nacional d'Andorra (JOCAND) ha presentat l'obra " Temps era temps... 1993" en una roda de premsa presidida per la síndica general Roser Suñé i el creador de l'obra i director artístic de la companyia, Juanma Casero. Aquesta obra teatral ha estat encomanada per la Sindicatura en el marc del 30è aniversari de la Constitució d'Andorra,amb l’objectiu d’apropar el procés constituent a un perfil més ampli de persones.

 "Temps era temps... 1993" és una obra que sintetitza més de set-cents anys d'història andorrana en un format jove, accessible i una mica trapella. Amb un elenc de dos actors, dues actrius i un músic, la JOCAND ha aconseguit transmetre la passió i talent a través d'una narrativa teatral que captivarà a l'audiència.


L'obra s'estrenarà el pròxim 5 de maig, a les 20 h, al Teatre de les Fontetes de la Massana, i tindrà una segona presentació el dia 6 de maig, a les 18 h. L'entrada serà gratuïta per a tots els públics.

El Consell General d'Andorra celebra aquesta iniciativa cultural i artística que demostra el compromís de la JOCAND amb el desenvolupament i l'enriquiment dels professionals de les arts escèniques del país. A més, destaca la importància de la cultura i les arts en el país, i es compromet a continuar fomentant aquest tipus d'activitats que enriqueixen la societat i la cultura d'Andorra.

Galeria d'imatges