Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Lliurament dels Premis Àgora Cultural 2019

Lliurament dels Premis Àgora Cultural 2019

Consell General, 7 d'octubre del 2020

El vestíbul del Consell General ha acollit -enguany amb un aforament reduït degut a les mesures adoptades per la COVID-19-, el lliurament dels Premis Àgora Cultural.

En aquesta edició, els premiats per les entitats culturals d'Andorra han estat Antoni Ubach i Mortés, Eva Juliàn i Adàn i Josep Dallerès i Codina.

Durant l'acte s'ha llegit el Manifest Cultural de l’any, a càrrec del secretariat 2020, i s'ha reconegut la trajectòria de les persones premiades, dinamitzadores totes elles de la cultura andorrana.

Durant la celebració del Dia de la Cultura s’han interpretat les peces musicals  la “Cançó d’un poema de Josep E. Dallerès”, a càrrec de Xavier Dallerès, “La tendresa” i l’Himne d’Andorra, de la mà del Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra.

 

Àgora Cultural és una plataforma d’entitats culturals andorranes que es va crear el 1998 i la composen: Associació Grup de Creació – La Xarranca (AGCLX) (Secretariat 2017), Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra (AOVA), Associació Andorrana del Còmic, l’Animació i la Il·lustració (L’ARCA), Associació de Meteorologia d’Andorra i Ciències de l’Atmosfera (AMACA), Associació de Músics d’Andorra (ASMA), Associació d’Escriptors del Principat d’Andorra (AEPA), Associació Fallaires d’Andorra la Vella (AFAV), Associació Musical i d’Amics de Mozart (AMAM), Associació per la Defensa de la Natura (ADN), Associació Sociocultural Averroes (ASA), Castellers d’Andorra (CA), Centre de la Cultura Catalana (CCC), Cercle de les Arts i de les Lletres (CALL), Cineclub de les Valls (CV), Coral Casamanya (CC), Esbart Santa Anna (ESA), Federació Andorrana de Fotografia (FAF), Grup d’Amics de les Matemàtiques d’Andorra (GAMMA), Grup de Folklore- Casa de Portugal (GFCP), Institut de  Música del Comú d’Andorra la Vella (IMCAV), ICOM Andorra, Orfeó Andorrà (OA), Velles Cases Andorranes (VCA), i coordinació de la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

 

Galeria d'imatges 

Galeria d'imatges