Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Lliurament dels Premis Àgora Cultural 2020

Lliurament dels Premis Àgora Cultural 2020

Consell General, 28 d'octubre del 2021

Ahir al vespre el vestíbul del Consell General va acollir la celebració del Dia de la Cultura amb el Manifest Cultural 2021 i el lliurament dels Premis Àgora Cultural 2020.

Aquest any els guardonats han estat Josep Forés i Martí (Charly), Angelina Mas i Joaniquet, Robert Pastor i Castillo, Alfons Valdés i Puig i Gemma Piera i Mussons.

L'acte ha comptat amb la lectura del Manifest Cultural per part de Jose Luis Carvalho, director artístic del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, secretariat d'Àgora Cultural 2021 i les actuacions han anat a càrrec dels músics del Duo de Saxo i Guitarra alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, i els dansaires del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ oferint els interludis musicals.

Els parlaments de cloenda han anat de la mà de la Ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva i de la síndica general, Roser Suñé. L’acte es realitza amb el suport del Consell General i el Govern d’Andorra, a través del Ministeri encarregat de la Cultura, i el Comú d’Andorra la Vella.

 

Enregistrament del Dia de la Cultura: https://www.youtube.com/watch?v=f48wJoiGF0Y

Galeria d'imatges