Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Segona edició dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra

Segona edició dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra

Consell General, 29 de setembre del 2021

L’any passat, degut a la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia del SAR-CoV-2, el Consell General va haver de posposar l'edició dels Premis d'Innovació Educativa d'Andorra 2020 fins a l'any 2021.

Enguany, la segona edició s’ha pogut dur a terme amb èxit i el proper 6 d’octubre de 2021, a les 18.30 h, el vestíbul del Consell General acollirà l’acte de lliurament dels Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra, on es donaran a conèixer els guanyadors.

Els Premis d’innovació Educativa Principat d’Andorra són biennals i compten amb una dotació de fins a 12.000€ per a projectes pedagògics de l’àmbit professional i fins a 1.500€ per a projectes de promoció del país.

El Consell General organitza els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra amb la col·laboració de l’associació Gam21, i amb la finalitat d’enriquir el bagatge cultural i pedagògic existent i fomentar el reconeixement d’Andorra com a referent internacional en l’àmbit educatiu.

 

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra

Els Premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra tenen dues modalitats:

El Premi Maria Geli adreçat a professionals o equips de professionals de l’educació que treballin amb alumnes de fins a 18 anys, que hagin creat i dut a terme experiències d’innovació educativa en centres educatius tant en l’àmbit internacional com nacional.

El Premi Conec.Andorra adreçat als alumnes de 16 a 25 anys, escolaritzats a Andorra o a l’estranger i residents a Andorra, que hagin desenvolupat o iniciat un projecte que fomenti el coneixement i l’estima d’Andorra.

 

Més informació

Galeria d'imatges