Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / La síndica general, Roser Suñé i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila s'han reunit amb el Copríncep Mons. Vives per a acomiadar-se després de quatre anys de mandat.

La síndica general, Roser Suñé i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila s'han reunit amb el Copríncep Mons. Vives per a acomiadar-se després de quatre anys de mandat.

Palau Episcopal, 11 d'abril del 2023

La síndica general, Roser Suñé i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila han celebrat una cordial reunió amb el Copríncep Mons. Joan-Enric Vives per a acomiadar-se després de quatre anys de mandat.

La trobada s'ha dut a terme en el marc de les relacions institucionals entre el Copríncep i el Consell General d'Andorra.

La Síndica i la Subsíndica han expressat la seva gratitud per la confiança dipositada en elles per a liderar el Consell General durant aquests quatre anys, i han ressaltat la importància del treball en equip i la col·laboració entre totes les institucions per a continuar construint un futur pròsper i sostenible per a Andorra.

Galeria d'imatges