Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Una delegació del Consell General participa aquests dies a la 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA

Una delegació del Consell General participa aquests dies a la 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA

L'Assemblea Parlamentària de l'Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA) es reuneix de l'1 al 5 de juliol a Tbilisi (Geòrgia) amb l'objectiu de coordinar les accions dels països que formen part d'aquest organisme internacional en qüestions com la crisi dels migrants i refugiats o la lluita contra la corrupció.

Els consellers generals que participen a la 25a Sessió Anual de l'OSCE-PA són Meritxell Palmitjavila, cap de delegació i participant al Comitè General d'Afers Polítics i Seguretat; Pere López, que pren part en el Comitè General de Democràcia, Drets Humans i Qüestions Humanitàries, i Marc Ballestà, que ho fa en el Comitè General d'Afers Econòmics, Ciència, Tecnologia i Medi Ambient.

La Sessió Anual de l'OSCE-PA a Tbilisi reuneix prop de 300 parlamentaris, provinents de 54 països, sota el lema "25 anys de cooperació parlamentària: construint la confiança a través del diàleg". Aquesta és la primera vegada que Geòrgia acull aquest fòrum, coincidint amb el 25è aniversari de la seva independència.

Galeria d'imatges