Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / La transformació de la Casa de la Vall per a una visita més didàctica i participativa

La transformació de la Casa de la Vall per a una visita més didàctica i participativa

Andorra la Vella, 05/05/2023


La Casa de la Vall està passant per una transformació per esdevenir un espai més interactiu i educatiu per a tots els públics, incloent-hi als infants i al públic jove. En aquest sentit, és crucial que la institució es posi a l'abast de totes les edats per tal de garantir que les noves generacions puguin gaudir del patrimoni cultural del país i descobrir la seva història d'una manera més didàctica, dinàmica i participativa.

Recentment, la subsíndica General, Sandra Codina, juntament amb les Secretàries de la Sindicatura, Carol Puig i Maria Àngels Aché, han visitat la Casa de la Vall per avaluar les necessitats i proposar millores per enriquir les visites a l'edifici, i en el marc del projecte "Consell Obert", impulsat pel síndic general, Carles Ensenyat. Durant la visita, també hi han participat la directora del Departament Cultura del Ministeri de Cultura i Esports del Govern d'Andorra, Montserrat Planelles, i el responsable de museus, Quentin Malherbe.

En una primera valoració, s'ha posat de manifest la importància d'incorporar elements interactius per modernitzar el museu i captar l'atenció dels visitants, especialment dels infants i del públic jove, tot preservant els components històrics de l'edifici. Així, s'han delineat diverses propostes d'activitats i recursos adequats per a tots els nivells educatius, amb l'objectiu de convertir la Casa de la Vall en un punt de referència cultural i històric a Andorra.

Galeria d'imatges