Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / L’Associació d’exSíndics i exConsellers Generals (AESCO) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària

L’Associació d’exSíndics i exConsellers Generals (AESCO) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària

L’Assemblea General de l’AESCO ha aprovat la proposta de liquidació del pressupost de l’exercici 2014 així com la proposta de pressupost per a l’any 2015. Els membres de la Junta ha presentat un resum de les activitats socials realitzades durant l’any passat on destaca especialment l’acte d’homenatge a un ex Conseller General, que en aquest cas va tenir com a protagonista al Sr. Josep Casal Puigcernal. L’Assemblea també ha aprovat la renovació dels membres que formen l’actual Junta Directiva on s’ha incorporat  Miquel Armengol  en substitució del difunt Francesc Forné. Maitena Manciet serà la secretària, mentre que Josep Marsal i Rosa Maria Mandicó  repeteixen en els càrrecs de president i vicepresidenta respectivament.

 

Al dinar posterior a l’Assemblea hi han assistit el síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica general, Mònica Bonell. Finalment el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha realitzat una conferència sobre Andorra i la seva futura relació amb la Unió Europea. 

Foto

Galeria d'imatges