Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Jurament dels quatre nous consellers generals en substitució dels ministres i la nova secretària de la Sindicatura

Jurament dels quatre nous consellers generals en substitució dels ministres i la nova secretària de la Sindicatura

4 de juny de 2019

 

 

Els quatre nous consellers generals han pres possessió del càrrec just abans de l'elecció de la nova secretària de la Sindicatura, Sílvia Ferrer, del Grup Parlamentari Liberal. La votació ha estat secreta i s'ha fet novament introduint les paperetes a l'urna.

Silvia Ferrer Ghiringhelli, ha estat elegida en primera votació per majoria absoluta: 17 vots a favor i 11 vots en blanc.

Justo Ruiz, Joan Carles Ramos i Berna Coma, s'incorporen al Grup Parlamentari Demòcrata, en substitució de Xavier Espot, Jordi Torres i Joan Martínez. La consellera general, Eva López, s'incorpora al Grup Parlamentari Liberal en substitució de Jordi Gallardo. López va ocupar el número 3 en la llista nacional.

La Comissió Permanent ha quedat formada per assentiment pels consellers generals Justo Ruiz, Jordi Font i Eva López en circumscripció nacional i Maria Martisella, Rosa Gili i Carine Montaner com a consellers generals elegits en circumscripció territorial.

Els dos últims punts de l'ordre del dia han estat aprovats per assentiment. Així doncs, les delegacions del Consell General davant de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa i davant de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea, (OSCE-PA) han quedat conformades de la següent manera:

 

Delegació andorrana a l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (APCE)

  • Mònica Bonell i Pere López, com a membres titulars
  • Eva López i Josep Majoral, com a membres suplents


Delegació andorrana a l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE) 

  • Ferran Costa i Roger Padreny, com a membres titulars
  • Sandra Codina i Joan Carles camp, com a membres suplents

 

El Ple ha tingut lloc a la Casa de la Vall i ha finalitzat amb la tradicional fotografia a les escales.

 

[VÍDEO]

 

 

Galeria d'imatges