Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Benvinguts al Consell General. Portes obertes virtuals 360. Una experiència immersiva i didàctica dins la nostra història.

Benvinguts al Consell General. Portes obertes virtuals 360. Una experiència immersiva i didàctica dins la nostra història.

29è aniversari de la Constitució

Portes obertes virtuals 360


Des de la pàgina web del Consell General es pot entrar no només a un tour virtual, sinó a una experiència immersiva i didàctica.

Experiència Immersiva

Durant el passeig el visitant disposa d'una audioguia que ens acompanya i explica a què es dedica o dedicava les diferents estances tant de Casa de la Vall com del Nou Consell.
Al llarg del recorregut hi ha disseminats punts que ens inviten a la interacció amb informació d'interès històric. Aquests punts, anomenats tècnicament "hotspots", són imatges, àudios, o vídeos, com la presentació de benvinguda de la Síndica General i de la Subsíndica General.

Funcionalitat

Respecte a la funcionalitat, aquesta experiència virtual de portes obertes es pot gaudir des de l'ordinador, tauleta, o telèfon mòbil. En aquest últim amb la possibilitat d'inserir-ho en una "cardboard" o ulleres virtuals convertint així la visita en una exploració en 3D.

Altres

El sistema per la creació està basat en les experiències de didàctica i interacció de "Google Arts & Culture", i inspirat en les visites virtuals del Congreso de los Diputados a Espanya, i del Sénat a França.

 

 

 

Galeria d'imatges