Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Intervencions dels Grups Parlamentaris durant el debat sobre l'orientació política

Intervencions dels Grups Parlamentaris durant el debat sobre l'orientació política

Consell General, 24 de setembre del 2020

 

El Cap de Govern, Xavier Espot, va iniciar dimecres el primer debat sobre l'orientació política global del Govern d'aquesta legislatura. Després de la intervenció inicial de Xavier Espotla sessió es va suspendre emplaçant els Grups Parlamentaris a realitzar les seves intervencions dijous al matí. 

El Ple ha començat a les nou del matí i el primer a intervenir ha estat el president del grup 
parlamentari Ciutadans CompromesosCarles Naudi, seguidament ho han fet els presidents del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, el president del grup parlamentari LiberalFerran Costa, el president del grup SocialdemòcrataPere López, i ha tancat el torn d’intervencions el president del grup parlamentari DemòcrataCarles Enseñat.

La sessió s'ha suspès al migdia i s’ha reprès a les quatre de la tarda amb la resposta del cap de Govern a cada intervenció dels Grups Parlamentaris comportant l’obertura dels torns de rèplica.

Finalitzat el debat
, la síndica general, Roser Suñé, ha recordat als Grups Parlamentaris que l’hora límit per presentar les propostes de resolució és divendres a les nou del matí.

 

Galeria d'imatges