Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Informes sobre l'admissió a tràmit de les esmenes al Projecte de llei de pressupost

Informes sobre l'admissió a tràmit de les esmenes al Projecte de llei de pressupost

Casa de la Vall, 15 de gener del 2024

El Projecte de llei del pressupost per a l'exercici 2024, així com tots els projectes de llei del pressupostté un procediment especial que es recull al Reglament del Consell General que regula el format de les esmenes que poden presentar els consellers generals al projecte de llei.

En concret, l'article 110 delimita l'abast de les esmenes que seran admeses a tràmit i només poden proposar un augment de crèdit "si alhora proposen una baixada d'igual o superior quantia en un altre concepte de la mateixa secció".

A més, les esmenes parcials tampoc poden elevar la previsió d'ingressos ni la despesa global del Govern que queden fixats en el debat de la totalitat del Projecte de llei del pressupost, tal com estableix l'article 111 del Reglament del Consell General.

En aplicació del Reglament del Consell General i seguint els informes de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost, la Sindicatura no ha acceptat a tràmit diverses esmenes presentades pels grups parlamentaris.

A continuació, podeu consultar els informes de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost relatius a les esmenes presentades pels grups parlamentaris al Projecte de llei del pressupost per a l'exercici 2024.

Informe Grup Parlamentari Demòcrata

Informe Grup Parlamentari de Concòrdia

Informe Grup Parlamentari Socialdemòcrata

Informe Grup Parlamentari Andorra Endavant

Informe Grup Parlamentari Ciutadans Compromesos

 

Galeria d'imatges