Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Es constitueix la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS

Es constitueix la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS

Consell General, 8 de juny del 2021

La síndica general, Roser Suñé, ha presidit aquest migdia la reunió inicial de la Comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS. La reunió ha servit per elegir el President i Vicepresident i, així establir una previsió del calendari de treball.

La Comissió d’avui ha estat integrada pels els Srs. Carles Naudi i Raul Ferré del GPCC, els Srs, Oliver Alis, Joan Carles Camp, i Josep Pintat del GP Terceravia +UL+I, el Sr. Ferran Costa i la Sra. Eva López en representació del GPL, el Sr. Pere López i la Sra. Susanna Vela del GPS i finalment les Sres. Alexandra Codina, Berna Coma i els Srs. Carles Enseñat i Joan Carles Ramos del GPD.

La Comissió ha nomenat president el Sr. Carles Enseñat Reig i vicepresidenta, la Sra. Susanna Vela Palomares. Així mateix ha acordat que la propera reunió se celebrarà, el dia 15 de juny del 2021, a les 12 hores.

 

Galeria d'imatges