Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els Síndics visiten la seu del Consell General a Meritxell

Els Síndics visiten la seu del Consell General a Meritxell

Andorra la Vella, 19 de maig del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han visitat, aquest divendres al matí, la seu del Consell General al Santuari de Meritxell. Aquesta és la tercera seu parlamentària de la institució, després de la Casa de la Vall i del nou edifici del Consell General.

Els Síndics han estat acompanyats en tot moment de Mossèn Ramon de Canillo que ha recordat els usos que se li donava a aquesta seu parlamentària, la qual no acull sessions del Consell General des d’abans de l’aprovació de la Constitució. De fet, en aquest espai només es realitzaven sessions tradicionals en dies assenyalats.

Durant la visita, Mossèn Ramon ha obsequiat els Síndics amb un exemplar del llibre Cants a Nostra Senyora de Meritxell que conté l’Acta de nomenament de la Patrona de les Valls d’Andorra, aprovada pel Consell General el 24 d’octubre de 1873.

La jornada ha conclòs amb un dinar a la Casa de Colònies Aina durant el qual els Síndics han refermat el seu compromís amb la tasca educativa i cultural que tant Mossèn Ramon com tots els monitors i professionals d’Aina duen a terme amb els joves i infants d’Andorra.

Galeria d'imatges