Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els Síndics inicien a Canillo una ronda de visites als set comuns

Els Síndics inicien a Canillo una ronda de visites als set comuns

Canillo, 22 de maig del 2023

El Síndic General, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han iniciat aquest dilluns una ronda de visites institucionals als set comuns que es farà per ordre protocol·lari. D’aquesta manera, Ensenyat i Codina han començat la tanda de presentacions al Comú de Canillo on han estat rebuts pel cònsol major, Francesc Camp, i el cònsol menor, Marc Casal. 

La trobada, que ha durat aproximadament una hora, ha servit per intercanviar impressions sobre l’actualitat política, tant nacional com parroquial. En aquest sentit, Ensenyat i Codina han compartit amb els cònsols de Canillo els reptes que s’ha marcat la Sindicatura per aquesta legislatura, entre els quals destaca acostar i obrir el Consell General a la ciutadania.

Per la seva banda, Camp i Casal han exposat la situació actual de la parròquia, amb un especial èmfasi en la situació urbanística, els límits de càrrega i la problemàtica de l’habitatge.

Finalment, els representants de les dues institucions s’han marcat l’objectiu de mantenir una relació més fluida entre el Consell General i el Comú de Canillo, per això, s’han emplaçat per a una nova trobada de cara a la tardor. La voluntat és que aquestes trobades siguin periòdiques al llarg de la legislatura.

Galeria d'imatges