Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els síndics generals visiten les obres del nou CAP de Canillo i la remodelació del Palau de Gel

Els síndics generals visiten les obres del nou CAP de Canillo i la remodelació del Palau de Gel

Canillo, 2 d'octubre de 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, acompanyats dels cònsols major i menor de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal, i de gran part dels consellers del comú canillenc han visitat l’evolució de dues de les obres més importants que actualment s’estan duent a terme al nucli de Canillo i que estaran enllestides en els pròxims mesos.

D’una banda, la comitiva ha visitat els treballs de construcció del nou Centre d’Atenció Primària que dotarà a la parròquia d’un nou espai modern per l’atenció mèdica i  la remodelació de la plaça adjacent amb una inversió global de més 2 milions d’euros. L’estructura de l’edifici del CAP servirà de grades, estil amfiteatre, que allotjaran el públic dels espectacles que s’organitzin a la plaça. Tots els treballs estan previstos que s’acabin al llarg del primer trimestre de l’any vinent.

De l’altra, els síndics generals i els polítics comunals han recorregut les obres de remodelació del Palau de Gel i de les instal·lacions esportives que acull, com ara la piscina i la pista de gel. Els treballs tenen un cost de 5,2 milions d’euros i està previst que es finalitzin just pel pont de la Puríssima. Entre les millores que inclourà l’edifici, destaca l’eficiència energètica i la generació d’energia renovable amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta la pista de gel.

Aquesta ha estat la segona visita oficial dels síndics generals a Canillo aquesta legislatura. En aquesta ocasió, és la darrera abans del final del mandat comunal. El cònsol major, Francesc Camp, que recentment ha anunciat que no optarà a la reelecció, ha agraït la visita dels síndics generals i ha refermat “l’encert de voler fer aquest tipus de trobades, ja que millora la comunicació i relació entre els comuns i el Consell General”. També ha traslladat als síndics generals que “sovint es dona massa poc temps als comuns per analitzar els textos legals abans de la seva aprovació”, unes lleis que en moltes ocasions acaben afectant el funcionament o als serveis que s’ofereixen des de les parròquies.

Galeria d'imatges