Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els síndics generals reben la viceprimera ministra de Kosovo

Els síndics generals reben la viceprimera ministra de Kosovo

Casa de la Vall, 26 de gener del 2024

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han rebut aquest migdia a Donika Gërvalla-Schwarz, viceprimera ministra i ministra d’Afers Exteriors i de la Diàspora de la República de Kosovo. La trobada amb la dignatària kosovar s’emmarca en la visita institucional al Principat d’Andorra que ha dut a terme aquest divendres.

Els síndics generals han explicat la tradició parlamentària andorrana a Gërvalla-Schwarz al llarg de la visita que han fet a Casa de la Vall. A més, han aprofitat per recordar a la mandatària que el Consell General reconeix la sobirania kosovar des de l’any 2011, només tres anys després que ho fessin els primers països. Avui dia, Kosovo continua treballant per ser un país reconegut internacionalment, actualment només 102 països accepten la sobirania d’aquesta república.

Durant la visita a Casa de la Vall, els síndics generals i Gërvalla-Schwarz han mantingut una breu reunió per tractar temes bilaterals amb la mirada posada en una major col·laboració entre ambdós països, també en l’àmbit parlamentari.

Aquesta ha estat la primera visita en deu anys d’una autoritat kosovar al Principat d’Andorra.

Galeria d'imatges