Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els Síndics es reuneixen amb les Cònsols de la Massana per potenciar les relacions entre ambdues institucions

Els Síndics es reuneixen amb les Cònsols de la Massana per potenciar les relacions entre ambdues institucions

La Massana, 9 de juny del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, s’han desplaçat aquest divendres al matí fins al Comú de la Massana per reunir-se amb les Cònsols de la parròquia, Olga Molné, cònsol major, i Eva Sansa, cònsol menor.

Aquesta ha estat la quarta trobada amb màxims mandataris comunals que s’estan fent seguint l’ordre protocol·lari. Amb les Cònsols de la Massana s’ha acordat enfortir els vincles entre ambdues institucions i la millora dels canals de comunicació per tal d’assolir una major coordinació entre el Consell General i el Comú de la Massana.

A més, durant la reunió també s’ha proposat iniciar un seguit de visites a partir de la tardor en les quals també s’inclouran grups de ciutadans, aquestes trobades tindran una cadència semestral. D’aquesta manera, es vol aconseguir relació fluida amb les parròquies i un major acostament del Consell General a la ciutadania.


Galeria d'imatges