Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Els Síndics es comprometen a millorar la col·laboració entre el Consell General i els comuns

Els Síndics es comprometen a millorar la col·laboració entre el Consell General i els comuns

Encamp, 24 de maig del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Condina, han continuat aquest dimecres amb la ronda de visites als set comuns. En aquesta ocasió, el torn ha estat pel Comú d’Encamp on han estat rebuts per la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Joan Miquel Rascagnères. 

La trobada, que ha durat aproximadament una hora, ha servit per constatar que cal una major col·laboració entre institucions. De fet, els Síndics s’han compromès a millorar la coordinació amb els comuns. L’objectiu és que el Consell General tingui “sensibilitat parroquial” a l’hora de treballar les lleis, ja que “moltes de les disposicions dels textos legals acaben repercutint en serveis i competències comunals” ha destacat Carles Ensenyat. 

Per la seva banda, els cònsols encampadans han remarcat la importància de la comunicació entre administracions, ja que “això revertirà positivament en els serveis i l’atenció que prestem als ciutadans i ciutadanes“ ha puntualitzat Laura Mas. 

Finalment, els síndics i els cònsols d’Encamp han acordat una nova trobada que tindrà lloc a la tardor per donar continuïtat a aquesta vocació d’assolir una millor col·laboració entre el Consell General i el Comú d’Encamp.

Galeria d'imatges