Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Síndic General i la Subsíndica General es reuneixen amb membres del GESCO per a un intercanvi generacional de coneixements.

El Síndic General i la Subsíndica General es reuneixen amb membres del GESCO per a un intercanvi generacional de coneixements.

Andorra la Vella, 12 de maig del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Condina, van mantenir una reunió amb membres del Grup d'ex-síndics i ex-consellers generals (GESCO): Rosa Maria Mandicó, Jordi Mas i Xavier Montaner. Aquest encontre ha estat una ocasió única per establir un intercanvi d'experiències i coneixements entre els veterans i els nous membres del Consell General, buscant així promoure el diàleg generacional i enfortir la institució.

Durant aquesta reunió, que es va desenvolupar en un marc de respecte i col·laboració, es va destacar la importància de preservar la memòria institucional i aprendre dels èxits i desafiaments passats per millorar el funcionament del Consell General en l'actualitat. El Síndic General i la Subsíndica General, van expressar el seu agraïment als membres del GESCO per la seva disposició a compartir el seu coneixement i consell.

L'intercanvi generacional promogut en aquesta trobada representa un pas fonamental cap a una institució més robusta, amb una base de coneixement més àmplia i una millor preparació per abordar els reptes de la societat actual.

Galeria d'imatges