Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Síndic General encarrega, a la Subsíndica General i les Secretàries de Sindicatura, el projecte "Consell Obert"

El Síndic General encarrega, a la Subsíndica General i les Secretàries de Sindicatura, el projecte "Consell Obert"

Andorra la Vella, 28 d'abril del 2023

El Síndic General d'Andorra, Carles Ensenyat, juntament amb la Subsíndica General, Sandra Codina, i les Secretàries Generals de la Sindicatura, Carol Puig i Maria Àngels Aché, han mantingut una reunió no oficial per parlar sobre el futur de la institució i el seu compromís amb la societat andorrana. Durant la trobada, el Síndic General ha anunciat el seu primer encàrrec oficial, el projecte "Consell Obert", que té com a finalitat apropar la ciutadania al Consell General i fomentar la transparència i l'accessibilitat de la institució.

En aquesta reunió, també s'han presentat diverses iniciatives relacionades amb el projecte, com ara activitats educatives per a escoles i grups d'estudiants, debats i conferències per a la ciutadania, dia de portes obertes per permetre a la ciutadania conèixer el seu funcionament, i la participació ciutadana a través d'enquestes i consultes públiques.

Les Secretàries de Sindicatura seran clau per enriquir el projecte, gràcies a la seva dilatada experiència en el món educatiu. El Consell General d'Andorra es compromet a crear un pla de comunicació accessible per a tothom i a mantenir les institucions al servei de la societat andorrana, reduint la distància entre la institució i el poble sobirà.

En resum, el Consell General d'Andorra es posa al servei de la societat andorrana i es compromet a fomentar la transparència i la proximitat amb la ciutadania a través del projecte "Consell Obert".

Galeria d'imatges