Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El programa 'La rotonda' s'emet des del Consell General per commemorar el Dia de la Infància

El programa 'La rotonda' s'emet des del Consell General per commemorar el Dia de la Infància

Amb motiu de la Setmana de la Infància d'Unicef, i coincidint amb el Dia Europeu per la Protecció dels Infants contra l'Explotació i els Abusos Sexuals, el vestíbul del Consell General ha acollit una emissió especial del programa 'La rotonda'.

El programa, conduït per Rosa Alberch, ha començat amb una entrevista al síndic general, Vicenç Mateu. Preguntat pel pressupost que es destina a la infància, Mateu ha volgut recordar que "els infants i els joves són ciutadans com els altres i, per tant, els afecten totes les polítiques públiques. De vegades pot semblar que parlar de pressupostos destinats a la infància és parlar d'educació o de lleure, però també és parlar de sanitat i d'infraestructures. Si no els volem menystenir, hem de tenir clar que qualsevol mesura que afecta a qualsevol ciutadà, afecta també als infants i als joves".

Tot seguit, Alberch ha entrevistat la vicepresidenta de la Comissió Legislativa d'Afers Socials, Patrícia Riberaygua, que ha parlat de l'elaboració del Llibre blanc de la igualtat i la futura llei d'igualtat i no-discriminació. El programa ha finalitzat amb una taula rodona amb la participació de Marta Alberch, directora d'Unicef Andorra; Joaquim Torredà, director de del Departament de Formació Professional i Recursos Educatius del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, i Patty Bafino, directora de Joventut, Cultura i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella. En aquesta part del programa també hi han participat alumnes de batxillerat i de segona ensenyança de l'Escola andorrana d'Encamp, que han adreçat preguntes als membres de la taula sobre qüestions que els inquieten com l'oferta formativa del país i les beques.

El músic Quim Salvat, guanyador del 14è Premi Carles Sabater, ha acomiadat 'La rotonda' amb la interpretació de la cançó "Sense tu".

'La rotonda' - Programa especial amb motiu de la Setmana de la Infància d'Unicef

Galeria d'imatges