Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El pressupost per al 2018 supera el debat de totalitat

El pressupost per al 2018 supera el debat de totalitat

El Consell General ha celebrat aquest dijous una sessió extraordinària amb un únic puntel debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2018, així com l’examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pels M. I. Srs. Gerard Alís Eroles, Rosa Gili Casals i Pere López Agràs, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt, pels M. I. Srs. Josep Pintat Forné, Joan Carles Camp Areny i Josep Majoral Obiols, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt i pel M. I. Sr. Jordi Gallardo Fernàndez, president del Grup Parlamentari Liberal i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

Acabat el debat, el Ple ha votat les esmenes a la totalitat presentades al Projecte de llei. Les esmenes a la totalitat presentades pel Grup Parlamentari Liberal i pels consellers generals Josep Pintat, Joan Carles Camp i Josep Majoral, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt han estat desestimades per majoria, per 12 vots a favor i 15 en contra. L’esmena a la totalitat presentada per Gerard Alís, Rosa Gili i Pere López, consellers generals del Grup Parlamentari Mixt també han estat rebutjades per 8 vots a favor i 19 en contra.

Un cop rebutjades les esmenes a la totalitat, el projecte de llei de pressupost del 2018 seguirà el seu tràmit parlamentari a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost.


 

VÍDEO

Galeria d'imatges