Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Ple dona suport a la Proposta d’acord per al foment d’un pacte d’estat per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació i aprova la modificació de la llei del Codi de l’Administració

El Ple dona suport a la Proposta d’acord per al foment d’un pacte d’estat per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació i aprova la modificació de la llei del Codi de l’Administració

Consell General, 20 de maig del 2021

Aquesta tarda el Consell General ha celebrat dues sessions ordinàries. A les 16 hores s’ha reprès la sessió del passat dia 13 de maig del 2021 per tractar de nou el punt número cinc relatiu a la Proposta d’acord per al foment d’un pacte d’estat per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS. https://bit.ly/3hyYhRP.

Els grups parlamentaris han manifestat el màxim suport al text transaccionat -que és el que s’ha sotmès a votació-, i al no mostrar-hi objeccions, s’ha aprovat la Proposta d’acord per assentiment.

 

Cap a les 16.40 h, ha començat la segona sessió ordinària per examinar i votar l’únic punt en l’ordre del dia relatiu al Projecte de llei de modificació del Codi de l’Administració, del 29 de març del 1989, i de la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000. https://bit.ly/2RmHSoX.

La iniciativa ha estat aprovada amb el suport de tots els grups de la Cambra a excepció de la consellera general no-adscrita, Carine Montaner, que s’hi ha abstingut.

 

Vídeo primera sessió

Vídeo segona sessió

Galeria d'imatges