Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General realitza una sessió informativa als representats del 18è Consell General dels Joves

El Consell General realitza una sessió informativa als representats del 18è Consell General dels Joves

Consell General, 17 de febrer del 2020

El Consell General ha celebrat aquesta setmana passada una sessió informativa dirigida als representants del 18è Consell General dels Joves

La sessió es va iniciar amb una benvinguda al Consell General per part de la síndica general, Roser Suñé i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila. L'acte va tenir lloc va tenir lloc a la sala de compareixences públiques i posteriorment es va traslladar a l’hemicicle i va comptar amb la presència dels membres de la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports, Ferran Costa, Sandra Codina, Ester Molné, Carine Montaner, Nuria Rossell, Carles Sánchez i Susanna Vela.

La sessió serveix per explicar als joves el funcionament del Consell General i informar sobre les tasques que es realitzaran en comissió el proper dimecres 4 de març.

El Consell General dels Joves neix l'any 2002 fent protagonistes els alumnes de tercer curs de segona ensenyança de tots els centres educatius del país.

La tasca de la preparació està dirigida sota els criteris de la Comissió d'Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports del Consell General amb la col·laboració del Departament d’Educació del Ministeri d’Educació i Joventut, que coordina les escoles participants i els professors en els tres sistemes educatius, concretament els de les àrees de ciències socials, història, geografia i institucions d’Andorra.

El projecte té com a finalitat atansar els joves a la important tasca que desenvolupa el legislador ja que els alumnes segueixen tot el procés des del moment que entra un projecte al Consell General fins que s'aprova la llei. Un altre objectiu és aconseguir un canal adequat que permeti als joves donar a conèixer les seves idees.

 

Galeria d'imatges