Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General preveu començar les obres de millora del paviment de la part posterior de Casa de la Vall aquest estiu.

El Consell General preveu començar les obres de millora del paviment de la part posterior de Casa de la Vall aquest estiu.

Consell General, 25 de maig del 2022

El Consell General ha publicat  un concurs per a la remodelació del paviment i de l’enjardinament  de la plaça posterior a Casa de la Vall. Les ofertes, tal i com recull l’edicte publicat al BOPA, es podran presentar fins el vint-i-tres (23) de juny vinent a les tres de la tarda.

L’obra d’adequació s’executarà aquest estiu i consistirà en canviar el paviment, molt malmès en algunes parts, a fi de facilitar l’ús d’aquest espai als ciutadans. Alhora es volen eliminar barreres arquitectòniques i renovar la part dels jardins amb plantes autòctones.

Per executar el condicionament del sòl s’utilitzarà la pedra de granet rugós natural com a element constructiu prioritari, amb l'objectiu d'integrar l'espai en l'entorn, així com per minimitzar el manteniment. Pel que fa a la zona enjardinada es representaran els tres ambients més característics d'Andorra.

Es preveu que les obres d'adequació comencin el juliol i que durin uns cinc (5) mesos.

L’estimació base de la remodelació és de 577.372 euros.

Galeria d'imatges