Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General participa en la 23a sessió d’hivern de l’OSCE-PA

El Consell General participa en la 23a sessió d’hivern de l’OSCE-PA

Viena (Àustria), 22 de febrer del 2024

Una delegació del Consell General s’ha desplaçat fins a Viena (Àustria) on se celebra entre avui i demà la 23a sessió d’hivern de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE (OSCE-PA).

La reunió s’obrirà amb la sessió conjunta de les tres comissions permanents. Posteriorment, la intervenció de l’OSCE a Ucraïna durant la guerra centrarà els treballs de la Comissió Permanent d’Afers Polítics i Seguretat. La intel·ligència artificial i l’avenç tecnològic amb implicacions de seguretat seran objecte del debat especial que tindrà lloc a la Comissió d’Afers Econòmics, Ciència, Tecnologia i Medi Ambient. Finalment, els dissidents polítics i els presos polítics centraran el debat de la tercera Comissió dedicada a la Democràcia, Drets humans i Qüestions Humanitàries.

Divendres se celebrarà la sessió conjunta de cloenda de les tres comissions permanents amb un debat general centrat en la seguretat europea avui i demà, així com les perspectives parlamentàries en el futur de l’OSCE.

Per acabar, divendres a la tarda tindrà lloc la reunió de la comissió permanent on participen els caps de totes les delegacions. La reunió serveix per presentar els informes de la presidenta, del secretari general i del tresorer, entre d’altres.

La delegació del Consell General a l’OSCE-PA la formen Meritxell López (GPD), Pol Bartolomé (GPC), Carles Naudi d’Areny-Plandolit Balsells (GPCC) i Noemí Amador (GPAE).

 

Galeria d'imatges