Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General participa en la 20a Sessió d’hivern de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE

El Consell General participa en la 20a Sessió d’hivern de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE

Consell General, 24 de febrer del 2021

La reunió que habitualment tenia lloc a Viena, se celebrarà per primera vegada online degut a les restriccions derivades del COVID-19, i compta amb la participació de 270 parlamentaris de 53 països així com representants d’alt nivell de governs i de la branca governamental del’OSCE. 

La delegació del Consell General estarà encapçalada per Ferran Costa (GPL).  També hi participaran Roger Padreny (GPS) en qualitat de membre de la Delegació del Consell General,   així com Sandra Codina (GPD) i Joan Carles Camp (GPT + UL + I) en qualitat de membres suplents. 

La Sessió d’hivern s’inicia avui amb la reunió de la Comissió permanent integrada per tots els Cap de delegació de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE. Demà dijous tindrà lloc la sessió inaugural que comptarà amb les intervencions principals del president del Consell Nacional d’Àustria, Wolfgang Sobotka, del president de l’OSCE-PA, Peter Lord Bowness, del president en funcions de l’OSCE i del ministre de Relacions Exteriors de Suècia, Ann Linde, així com la secretària general de l’OSCE, Helga Schmid. Posteriorment tindrà lloc la reunió de la Comissió d’afers polítics.

Les 3 comissions generals de l’Assemblea parlamentària de l’OSCE tractaran qüestions d’actualitat com la manera de reforçar el multilateralisme, els conflictes prolongats, la crisi a Ucraïna i els voltants, la construcció de seguretat econòmica i ambiental enmig de la pandèmia COVID-19 i l’impacte de la pandèmia en la democràcia i les eleccions.

La Sessió finalitza el divendres 26 amb les reunions de les comissions d’afers econòmics i democràcia i drets humans. Les reunions es podran seguir en directe via Facebook i YouTube, o a través de la web www.oscepa.org.

 

Galeria d'imatges