Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General participa al cicle “parlamentary web dialogues” organitzat per l’OSCE-PA

El Consell General participa al cicle “parlamentary web dialogues” organitzat per l’OSCE-PA

Consell General, 13 de maig del 2020

Els drets humans i els principis democràtics centren la primera conferència que tindrà lloc aquesta tarda

Es tracta de reunions online, en format de seminari que pretén abordar els efectes i els reptes que planteja la pandèmia de la COVID-19 dins l’àrea de l’OSCE PA en el marc dels àmbits d’actuació de les seves Comissions Permanents i Ad-hoc, que són: Política i Seguretat; Economia, Drets Humans; Migració i lluita contra el terrorisme.

El cicle comença aquesta tarda amb una conferència dedicada al respecte als drets humans i el manteniment de l’ordre democràtic que estan afrontant els parlaments en aquesta crisi sanitària.

En la conferència d’aquesta tarda hi participarà el cap de la delegació del Consell General a l’OSCE PA, Ferran Costa (GPL) i el membre de la delegació, Roger Padreny (GPS). L’objectiu és que els representants dels parlaments membres que hi participin  tinguin l’oportunitat d’intercanviar experiències.

La conferència comptarà amb la participació del director de l’oficina per les Institucions Democràtiques i Drets humans de l’OSCE i del president de l’entitat Freedom House.

La propera conferència tindrà lloc divendres vinent, 15 de maig, i girarà entorn a l’impacte de la COVID-19 en les zones de conflicte que hi ha dins l’àrea de l’OSCE PA.

La conferència es podrà seguir online a l’enllaç https://www.oscepa.org/

Galeria d'imatges