Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General participa a l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE

El Consell General participa a l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE

Consell General, 30 de juny del 2021

La sessió s’inicia avui amb les reunions de les tres comissions generals

L’Assemblea parlamentària de l’OSCE celebra a partir d’avui la seva Sessió anual en format híbrid degut a les restriccions derivades de la COVID-19, així les reunions de les tres comissions generals es faran en format telemàtic (del 30 de juny al 2 de juliol) mentre que la reunió de la Comissió Permanent i la Sessió plenària seran presencials únicament pels caps de delegació mentre que la resta de membres ho podran seguir online.

Avui s’inicia la Sessió plenària amb la reunió de la Comissió general per la Democràcia, els drets fonamentals i qüestions humanitàries on la Ponent, la Diputada Kari Heriksen (Noruega) presentarà el seu informe relatiu a “Reforçar el multilateralisme en temps de crisi mundial: una crida parlamentària per una acció futura”.

A la reunió d’avui hi participarà el conseller general i membre de la Delegació, Roger Padreny.

Dijous i divendres estan programades, també en format online, les reunions de les Comissions d’Afers Econòmics i d’Afers Polítics on hi assistiran, respectivament, la consellera general i membre suplent de la Delegació, Sandra Codina, i el cap de Delegació Ferran Costa.

A partir de dilluns, Ferran Costa es desplaçarà fins a Viena, on assistirà de manera presencial a la reunió de la Comissió permanent i a la Sessió plenària, en aquesta última i en format online també hi participaran els membres de la Delegació : Roger Padreny i Sandra Codina.

En paral·lel, els dies 5 i 6 de juliol, se celebraran via electrònica les eleccions per escollir el nou President de l’Assemblea parlamentària, els 8 vicepresidents, el tresorer així com els presidents i ponents de les tres comissions generals.

Les reunions es poden seguir en Streaming

www.oscepa.org

Galeria d'imatges