Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General ha organitzat una sessió informativa dirigida als alumnes participants del 19è Consell General dels Joves

El Consell General ha organitzat una sessió informativa dirigida als alumnes participants del 19è Consell General dels Joves

Consell General, 11 de febrer del 2021

La sessió informativa ha tingut lloc a la sala de compareixences públiques i posteriorment s’han traslladat a l’hemicicle acompanyats en tot moment dels membres de la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports, Sandra Codina, Ester Molné, Nuria Rossell, Carles Sánchez i Susanna Vela. En aquesta ocasió, l’acte s’ha desenvolupat en tres torns per poder així respectar els protocols sanitaris.

La sessió serveix per tenir una primera presa de contacte amb els joves, per poder explicar el funcionament del Consell General i informar-los sobre les tasques que es realitzaran durant els treballs en comissió que enguany tindran lloc el proper dimecres 24 de febrer.

El Consell General dels Joves neix l'any 2002 fent protagonistes l’alumnat de tercer curs de segona ensenyança de tots els centres educatius del país.

El projecte té com a objectiu apropar a la joventut al treball que desenvolupen els parlamentaris. L’alumnat té l'oportunitat així de seguir tot el procés legislatiu des del moment que entra un projecte al Consell General fins que s'aprova la llei. Un altre objectiu és aconseguir un canal adequat que permeti als joves donar a conèixer les seves idees.

 

Per més informació:

19è Consell General dels Joves

Galeria d'imatges