Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General es fa ressò de la campanya de les Nacions Unides amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El Consell General es fa ressò de la campanya de les Nacions Unides amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Andorra la Vella, 8 de març de 2019.

El tema que les Nacions Unides han escollit per a la celebració d'aquest any del Dia Internacional de les Dones és "Pensem en igualtat, construïm amb intel·ligència, innovem per al canvi" (Think equal, build smart, innovate for change). D'aquesta manera, les Nacions Unides conviden les institucions i la ciutadania a reflexionar sobre les maneres d'avançar cap a una igualtat de gènere efectiva des de la innovació. Una de les accions emmarcades en aquesta campanya és la creació d'una etiqueta a la xarxa social Twitter per tal de poder compartir experiències: #WomensDay. A la xarxa, i en tots els àmbits de parla catalana, s'està utilitzant aquesta etiqueta juntament amb #DiadelaDona.

L'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) requereix canvis transformadors en tots el àmbits, enfocaments integrats i noves solucions, sobretot pel que fa a la defensa de la igualtat de gènere i l'empoderament de totes les dones i nenes. Si es mantenen les tendències actuals, les intervencions existents no seran suficients per aconseguir un Planeta 50-50 d'aquí al 2030. És per aquest motiu que les Nacions Unides subratllen que cal comptar amb plantejaments innovadors que trenquin amb la situació habitual, per tal d'eliminar les barreres estructurals i garantir que cap dona i cap nena es quedi enrere.

El Consell General anima la ciutadania a participar en la campanya de les Nacions Unides, així com a informar-se'n amb més detall en el següent enllaç: Dia Internacional de le Dones 2019.

Galeria d'imatges