Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General es constituirà el dia 23 de març a les 12h.

El Consell General es constituirà el dia 23 de març a les 12h.


SESSIÓ CONSTITUTIVA DEL CONSELL GENERAL

El Consell General es constituirà en data 23 de març a les 12h.

La sessió constitutiva serà presidida pel Conseller General de més edat de la Parròquia de Canillo que declararà oberta la sessió, assistit pel Secretari General, mentre que el Conseller General més jove actuarà com a Secretari.  (art. 1 i 2 del RCG i art. 55.2 de la CA).

Ordre del dia

1.- Elecció de la Sindicatura : elecció conjunta del Síndic General i del Subsíndic General.

    - Les candidatures hauran de ser presentades per 1/5 parts dels Consellers Generals fins a 24 hores abans de l’inici de la sessió (20/03/15)

    - Cada candidatura contindrà el nom i l’acceptació de les dues persones que la integren.

    - Els Consellers Generals només podran signar una sola candidatura.

    - La votació de les candidatures serà secreta per papereta.

    - Resultarà elegida la candidatura que obtingui la majoria absoluta del Consell General (el núm. total de vots supera la meitat del total dels membres efectius del Consell General, és a dir, la candidatura ha d’obtenir com a mínim 15 vots a favor).

    - En cas que en la primera votació no s’assoleixi la majoria absoluta es farà una nova votació entre les dues candidatures més votades i serà escollida la que obtingui més vots (majoria simple).

    - Si es produís un empat, es procedirà a una nova votació i, si en aquesta encara es mantingués, resultarà elegida aquella en què el candidat a Síndic General sigui de major edat.

2. Elecció dels Secretaris de la Sindicatura: cada Conseller General votarà un nom i resultaran elegit els dos que obtinguin més vots. En cas d’empat, es repeteix la votació i si no es desfà resulta elegit el candidat de menor edat.

3.- Acte de jurament o promesa d’acatament a la Constitució del Síndic General, el Subsíndic General i els dos Secretaris

4.- Acte de jurament o promesa d’acatament a la Constitució de la resta de Consellers Generals.

5.- S’aixeca la sessió.

(art. 20-22 del RCG)