Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General d'Andorra es prepara per a la primera reunió de la Junta de Presidents després de la reunió clau amb líders parlamentaris.

El Consell General d'Andorra es prepara per a la primera reunió de la Junta de Presidents després de la reunió clau amb líders parlamentaris.

Andorra la Vella, 04 de maig del 2023

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina s'han reunit amb els/les presidents/es i els/les vicepresidents/es de cada grup parlamentari per establir les presentacions oficials i preparar la primera reunió de la Junta de Presidents del Consell General d'Andorra.

Durant la trobada, el Síndic General i la Subsíndica General han establert les bases per a la seva tasca a la presidència del Consell General i han proporcionat als/les presidents/es i als/les vicepresidents/es de cada grup parlamentari un document pràctic sobre el funcionament intern del Consell General. Això permetrà una millor comprensió dels protocols i processos interns del Consell General i garantirà una gestió eficient dels recursos interns.

La Junta de Presidents, que es reunirà avui a les 18 hores, serà crucial per establir directrius i protocols per al funcionament del Consell General en els pròxims mesos. Entre els punts clau de l'ordre del dia s'inclouen la determinació dels criteris d'ordenació de la sessió per a l'elecció del Cap de Govern, criteris d'ordenació dels debats, ús de la tribuna d'oradors, assignació d'escons, distribució d'espais dels grups parlamentaris, informar del nomenament del secretari general del Consell General, actes en format vídeo, pròxima reunió de la Junta de Presidents i altres qüestions d'interès. Aquesta reunió representa un pas important per a la gestió eficient del Consell General i les seves responsabilitats en el futur.

Galeria d'imatges