Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General celebra a partir de demà dimecres 15 de setembre el debat sobre l'orientació política de Govern

El Consell General celebra a partir de demà dimecres 15 de setembre el debat sobre l'orientació política de Govern

Consell General, 14 de setembre del 2021

La sessió del debat d’orientació política que celebra el Consell General anualment començarà demà dimecres 15 de setembre, a les 11 h i està previst que acabi divendres amb la votació de les propostes resolució que hagin presentat pels grups parlamentaris.

El debat començarà demà amb la intervenció del cap de Govern, Xavier Espot, que presentarà l'informe davant el Ple. Acabada la seva intervenció se suspendrà la sessió fins l’endemà a les 9.30 h.

Dijous 16 de setembre es reprendrà la sessió amb les intervencions dels grups parlamentaris. El temps d’intervenció serà de trenta minuts per grup parlamentari i de nou minuts per la consellera general no adscrita, Carine Montaner. L’ordre de les intervencions es faran de menor a major nombre de consellers generals per grup parlamentari i en aquest sentit, la consellera general no adscrita intervindrà en primer lloc. Acabat el debat, la sessió se suspendrà fins a les 17 hores. El debat seguirà amb les intervencions del Govern i dels grups parlamentaris responent al torn de rèplica establert pel Reglament del Consell General (art. 134.2 RCG).

Divendres 17 de setembre, es reprendrà la sessió, a les 9.30 h, amb el debat de les propostes de resolució. La defensa de les propostes de resolució es farà segons l'ordre de presentació i s’establiran 10 minuts per proposta pels grups parlamentaris i 3 minuts per la consellera general no adscrita. Abans d’efectuar la votació de les propostes, cada grup podrà analitzar la seva posició en relació a les diferents propostes de resolució presentades i, al reprendre la sessió, els grups indicaran la seva posició respecte a les altres propostes presentades i, finalment indicaran el text que se sotmetrà a votació.

 

Galeria d'imatges