Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General aprova per majoria la Llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

El Consell General aprova per majoria la Llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Consell General, 4 de desembre del 2020

El Consell General ha celebrat aquest divendres un Ple amb un únic punt en l’ordre del dia: l’examen i votació del Projecte de llei de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Aquest projecte de llei ha estat tramitat amb caràcter d’extrema urgència i necessitat per complementar les mesures ja aprovades durant els mesos de març i abril d’enguany. Aquestes noves mesures, contextualitzades en el moment sanitari, social i laboral actual, tenen com a objectiu protegir el teixit econòmic del país i ajudar a la ciutadania.

La Llei ha estat aprovada per majoria amb 20 vots a favor dels grups parlamentaris Ciutadans Compromesos, Terceravia + Unió Laurediana + Independents,  Liberal i Demòcrata i 7 abstencions del grup parlamentari Socialdemòcrata. 

 

Galeria d'imatges