Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General aprova per majoria el pressupost per a l'exercici 2022.

El Consell General aprova per majoria el pressupost per a l'exercici 2022.

Consell General, 31 de gener del 2022

El Consell General ha celebrat aquest dilluns un Ple amb un únic punt en l’ordre del dia, l’examen i votació del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2022, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

Abans de començar la sessió ordinària el conseller general, Jordi Font, ha anunciat que el seu grup parlamentari retirava el vot particular presentat a la iniciativa legislativa. Tot seguit, el debat s’ha iniciat examinant conjuntament les cinc reserves d'esmena presentades pel president i conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López i Roger Padreny. Totes les reserves d'esmena han estat rebutjades per majoria per 8 vots a favor (GPS+ Sra. Carine Montaner), 17 vots en contra (GPD+GPL+GPCC) i 3 abstencions (GP Terceravia + UL + I).

La votació de les altres parts del text ha resultat per 17 vots a favor (GPD+GPL+GPCC) i 11 en contra (GPS + Carine Montaner + GP Terceravia + UL +I). En aquest sentit, el Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2022, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici, ha estat aprovat per majoria.

 

Galeria d'imatges