Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General acull l'acte del Dia europeu de la mediació

El Consell General acull l'acte del Dia europeu de la mediació

Consell General, 21 de gener del 2020

El dia 20 de gener ha tingut lloc al vestíbul del Consell General l’acte “Els beneficis de la mediació en l’àmbit judicial” organitzat pel Consell Superior de la Justícia d’Andorra amb motiu de la celebració del Dia europeu de la mediació.

El dia europeu de la mediació persegueix l'objectiu de promoure la mediació entre els ciutadans i donar a conèixer les característiques i els avantatges com a procediment de resolució de conflictes. La jornada pretén conscienciar que els valors de la mediació –diàleg, respecte, confiança i responsabilitat- permeten avançar cap a una societat més madura i cohesionada.

L’acte ha comptat amb la participació del Sr. Joan Micó, director del CRES; de la Sra. Laura Rodríguez, presidenta de la Batllia; la Sra. Cristina Blanquer, representant del CADA; el Sr. Gilbert Cousteaux, membre del Servei d'inspecció Judicial del CSJA; i el Sr. Pascual Ortuño, magistrat de l'Audiència de Barcelona; i ha estat moderat pel Sr. Ramon Tena, coordinador del postgrau en mediació.

Així mateix, durant l'acte la Sra. Canòlic Mingorance, presidenta del grup promotor, ha presentat l'associació de Batlles i Fiscals que segons ha explicat “neix per a promoure la resolució de conflictes per la via dialogant”.

Galeria d'imatges