Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Consell General acull la presentació del darrer llibre d’Antoni Morell "De la governança d'un país. Carta oberta a Antoni Fiter i Rossell".

El Consell General acull la presentació del darrer llibre d’Antoni Morell "De la governança d'un país. Carta oberta a Antoni Fiter i Rossell".

Consell General, 3 de març del 2020

Homenatge a Antoni Morell

El vestíbul del Consell General ha acollit ahir al vespre la presentació del llibre "De la governança d'un país. Carta oberta a Antoni Fiter i Rossell", publicada per Anem Editors. L'acte ha comptat amb els parlaments de la síndica general, Roser Suñé, dels ex-síndics generals, Joan Gabriel i Josep Dallerès així com amb la intervenció del Sr. Joan Massa, autor de l’epíleg del llibre.

Roser Suñé ha volgut fer un homenatge més personal parlant dels tres moments de la seva vida que van coincidir amb els de l’Antoni Morell. Ha destacat la descoberta d’Andorra en la fase d’estudiant, en la docència compartint un fragment del llibre “Set lletanies de mort” i el darrer, agraint les paraules de Morell a un discurs seu recent.

Tot i què la presentació del llibre havia estat inicialment pensada per integrar i tancar els actes de commemoració del 600 aniversari del Consell de la Terra, aquest ha estat el primer acte amb motiu del cicle “Homenatge a Antoni Morell" organitzat pel Ministeri de Cultura i Esports, el Comú de la Massana i el Consell General, proposat per ésser un homenatge conjunt, sincer i  institucional. Recordem que l’escriptor andorrà  ens va deixar el passat dia 5 de gener.

Galeria d'imatges