Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / El Centre de Formació Professional d’Aixovall lliura al Consell General, una llibreta amb el recull de desigs, suggeriments i propostes com a projecte de suport a la candidatura Andorra Reserva de la Biosfera.

El Centre de Formació Professional d’Aixovall lliura al Consell General, una llibreta amb el recull de desigs, suggeriments i propostes com a projecte de suport a la candidatura Andorra Reserva de la Biosfera.

Consell General, 12 de maig del 2022

Aquest dimecres a la tarda, cinc alumnes del Centre de Formació Professional d’Aixovall han lliurat a la síndica general, Roser Suñé, una llibreta amb el recull de desigs, suggeriments i propostes que tenen per objectiu protegir el patrimoni natural i cultural d’Andorra. Alhora han demanat a la Síndica General fer-la extensiva als Consellers i Conselleres Generals perquè es tinguin en compte en la gestió parlamentària.

Durant l’acte, la síndica general, Roser Suñé, ha manifestat que el repte del canvi climàtic i de la sostenibilitat ha de formar part de totes les agendes polítiques -voluntat que comparteixen totes les forces polítiques- i que és absolutament necessari que els joves s’impliquin i facin arribar les seves veus als representants polítics.

La part del projecte més manual ha consistit en teixir a ganxet una llarga bufanda amb plàstics reciclats per protegir simbòlicament un espai natural o cultural del nostre país. D’aquesta manera, han volgut crear consciència d’economia circular: reciclar per reaprofitar les matèries primeres i crear nous elements, i així contribuir a millorar la qualitat dels espais naturals i culturals del país. En aquesta iniciativa també hi ha participat l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança de Sant Julià de Lòria i la Llar de Lòria.

L’acte ha tingut lloc al vestíbul del Consell General i ha comptat amb la presència de la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la secretària de la Sindicatura, Susanna Vela i alguns del membres de la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient, Raul Ferré, Mònica Bonell, Berna Coma i Marc Magallon.

Galeria d'imatges