Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Disset obres, realitzades per 24 autors amb la col·laboració de gairebé 300 alumnes, aspiren als guardons convocats pel Consell General

Disset obres, realitzades per 24 autors amb la col·laboració de gairebé 300 alumnes, aspiren als guardons convocats pel Consell General

Premis Innovació Educativa Principat d’Andorra

 

El proppassat 31 de maig de 2018 va finalitzar el termini de lliurament dels treballs dels Premis Innovació Educativa Principat d’Andorra. L’endemà al matí, els membres de la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports es van reunir per procedir a l’obertura de plecs i a la corresponent verificació de criteris.

Aquesta primera edició ha comptat amb la participació de 17 obres, realitzades per 24 autors amb la col·laboració de gairebé 300 alumnes de diferents centres educatius, tant nacionals com internacionals.

De les 17 obres entregades, 16 optaven al Premi Maria Geli i la restant, al Premi Conec.Andorra. No obstant això, per manca d’anonimat dels autors d’una obra en el document principal, un dels 16 treballs presentats a la modalitat del Premi Maria Geli va quedar descartat.

Durant el mes de setembre de 2018, el jurat dels Premis Innovació Educativa Principat d’Andorra procedirà a la deliberació de les obres guanyadores i el proper 5 d’octubre, Dia Mundial del Docent, tindrà lloc el lliurament de premis d’aquest certamen.

 

Galeria d'imatges