Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Desestimades les esmenes a la totalitat al Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2023.

Desestimades les esmenes a la totalitat al Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2023.

Consell General, 17 de novembre del 2022

El Ple ha començat aquest dijous el debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2023, així com l’examen i votació de les esmenes a la totalitat presentades pel Sr. Pere López, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i pels Srs. Josep Pintat, Joan Carles Camp i Oliver Alís, president i consellers generals del Grup Parlamentari Terceravia + UL + I, i del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel mateix exercici.

El pressupost general de l’exercici 2023 ha superat el primer tràmit una vegada desestimades les dues esmenes a la totalitat presentades pels grups parlamentaris de l’oposició. L’esmena a la totalitat presentada pel grup parlamentari Socialdemòcrata ha estat refusada per 11 vots a favor, 17 vots en contra i cap abstenció. Tanmateix, l’esmena a la totalitat presentada pels consellers generals del grup parlamentari Terceravia + UL + I, ha estat rebutjada per 11 vots a favor, 17 vots en contra i cap abstenció.

El Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2023, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General per al 2023, continuarà -tal i com estableix el Reglament del Consell General- la tramitació en Comissió.

Galeria d'imatges