Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Debat sobre l'orientació política de Govern

Debat sobre l'orientació política de Govern

Consell General, 12 de setembre del 2022

El Cap de Govern, Xavier Espot, ha pronunciat aquest dilluns l’últim debat sobre l'orientació política global del Govern de la VIII Legislatura. La intervenció del cap de Govern ha començat a les 10 hores i ha finalitzat a les 12.30 hores, i la síndica general, Roser Suñé, ha emplaçat els Grups Parlamentaris a realitzar les seves intervencions a partir de les 17 hores.

La sessió s’ha reprès puntualment i la primera en intervenir davant del Ple ha estat la consellera no adscrita, Carine Montaner, seguidament ho ha fet el president del grup parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, el president grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, el president del grup parlamentari Liberal, Ferran Costa, el president del grup parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, i ha tancat el torn d’intervencions el president del grup parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat.

La sessió s'ha suspès a dos quarts de vuit del vespre i es reprendrà demà dimarts 13 de setembre a les deu del matí amb la resposta del cap de Govern a cada intervenció dels Grups Parlamentaris comportant l’obertura dels torns de rèplica.

 

Galeria d'imatges