Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Conferència 'Governança sostenible: la configuració política del futur'

Conferència 'Governança sostenible: la configuració política del futur'

Consell General, 27 de setembre de 2018.

El filòsof i assagista Daniel Innerarity va oferir ahir la conferència 'Governança sostenible: la configuració política del futur' en el marc del Cicle de Conferències sobre la Democràcia que organitza el Consell General amb motiu del 25è aniversari de la Constitució. En un context general de "distracció" i de no enfocar-se cap a on realment caldria fer-ho, Innerarity va subratllar la importància que la política d'avui tingui en compte el futur i l'interès dels no-representats -entre ells, precisament, les generacions futures.

Daniel Innerarity és catedràtic de filosofia política i social, investigador Ikerbasque a la Universitat del País Basc i director de l'Institut de Governança Democràtica. Ha estat professor convidat en diverses universitats europees i americanes. Entre els seus últims llibres hi trobem ‘Un mundo de todos y de nadie’, ‘La política en tiempos de indignación’, ‘La democràcia en Europa’ i ‘Política para perplejos’. Alguns dels seus llibres han estat traduïts a França, Portugal, Estats Units, Itàlia i Canadà. Ha rebut nombrosos guardons i l’any 2004 la revista francesa ‘Le Nouvel Observateur’ el va incloure en una llista dels 25 grans pensadors del món.

El Cicle de Conferències sobre la Democràcia pretén aportar elements de reflexió: la democràcia avui dia, el sistema representatiu, els mecanismes de participació, el paper de les xarxes socials  o els mitjans de comunicació, entre d'altres.

Galeria d'imatges