Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Arriba el 28è aniversari de la Constitució

Arriba el 28è aniversari de la Constitució

Consell General, 8 de març del 2021

El 13 de març es complirà un any des que la pandèmia derivada del COVID-19 va obligar a suspendre i paralitzar tot el país inclosos els actes programats per a la celebració del 27è aniversari de la Constitució.

Un any després el Consell General té previst celebrar el 28è aniversari de l’aprovació de la Constitució amb actes oficials reduïts i respectant les mesures de seguretat i aforament fixades pel Ministeri de Salut del M.I. Govern d’Andorra. Pel que fa als actes dirigits als ciutadans, aquests s’han hagut d’adaptar a les restriccions.  

En aquest sentit i amb la voluntat de seguir obrint les portes de la nova seu del Consell General i de la Casa de la Vall, enguany la tradicional jornada de les portes obertes es convertirà en una visita virtual 360º. La visita es podrà efectuar accedint directament a la pàgina web del Consell General (www.consellgeneral.ad), a partir del dia 13 de març.

Pel que fa als actes institucionals, el dia 14 de març a les 18 hores, se celebrarà la Sessió tradicional de la Constitució. L’ordre del dia s’ha publicat al Butlletí del Consell General núm. 21/21, del 4 de març.

A continuació, a les 18.40 hores, la M.I. Síndica general, Roser Suñé, pronunciarà el discurs oficial davant de les autoritats al vestíbul del Consell General.

La Sessió tradicional així com el discurs de la Síndica General es podran seguir en directe per www.rtva.ad.

Paral·lelament, la Casa de la Vall s’il·luminarà amb els colors de la bandera d’Andorra els dies 13 i 14 de març de les 19  fins a les 22 hores.

Galeria d'imatges