Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / ca / Notícies / Aprovat el Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2021.

Aprovat el Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2021.

 

El Consell General ha celebrat aquest dijous una sessió ordinària amb un únic punt, l’examen i votació del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici 2021, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General per al 2021.

El debat s’ha iniciat amb la votació per blocs de les set reserves d'esmena presentades pel president i conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López i Roger Padreny, i han estat les reserves número 1 i 2 defensades de forma conjunta, les reserves número 3 i 4 defensades de forma separada i, finalment la reserva número 4 ha estat defensada de forma conjunta. Totes les reserves d'esmena han estat rebutjades per majoria.

Finalitzat el quart torn d’intervencions s’ha realitzat la votació separada de la Disposició final setena resultant refusada per 24 vots en contra (GPD+GPL+GPCC+GPS) i 4 abstencions (GP Terceravia +UL +I).

La votació de la resta de parts del text ha resultat aprovat per 17 vots a favor (GPD+GPL+GPCC) i 11 en contra (GPS+GP Terceravia +UL +I).

Enguany el Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2021, així com el Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i el Projecte de pressupost del Consell General per al mateix exercici ha estat aprovat durant el mes de desembre i no durant l’exercici ja iniciat.

 

Galeria d'imatges